Nieuws

Wasserij excelsior zet in op hernieuwbare energie

Excelsior

Welkom bij Wasserij Excelsior - schoon met zorg voor de toekomst!

Bij Wasserij Excelsior geloven we in schone kleren en een schone planeet. Daarom hebben we ons wasserijproces geoptimaliseerd met slimme groene oplossingen. Hier is hoe we dat doen:

1. Zonnekracht - stralend schoon: onze daken zijn bedekt met speciale zonnepanelen die zonlicht omzetten in stroom. Dat betekent minder elektriciteit van het net en meer stralende kleren voor jou. Goed voor de aarde én je portemonnee!

2. Slimme warmte - efficiënt wassen: als we je kleren wassen, komt er warmte vrij. In plaats van die warmte te verspillen, vangen we het op en gebruiken het opnieuw om water te verwarmen. Zo wassen we niet alleen je kleren, maar ook op een slimme, energiezuinige manier!

3. Regenwater - puur natuurlijk: we gebruiken regenwater als proceswater voor onze machines. Dat betekent minder water uit de kraan en meer gebruik van natuurlijke bronnen. Zo dragen we ons steentje bij aan een gezond milieu.

Waarom doen we dit? Omdat we geloven dat kleine veranderingen een groot verschil maken. Door groen te denken, bieden we niet alleen een uitstekende wasservice, maar zorgen we er ook voor dat jouw kleren met zorg voor de toekomst behandeld worden.